i tend to do little things...lately wen i go to Costco, there r never any carts inside so i have to go to the parking lot to get one...i always push an extra one wid mine an give it to someone i see , turning bak to get one., once dem realise none no deh inside..i always say to the person, 'pass the kindness along'....if someone behind me has juss a couple items n especially if dem is elderly, i always let them go ahead of me...likkle tings like dat...i really like Canadians cause apart from dem timid driving
there r basically decent pleasant people...
so today i am in Calgary...i go out to the new Costco n miss the turn in...so miss smartypants decide to cut across the island...heck no..i got stuck...yep u can get stuck in snow juss as u get stuck in mud
so mi come out an a look pitiful...as a gawd, dis car wid a black guy pass an him juss a stare pon mi like seh mi owe him money but him no stop..a nex vechile drive by n back up...a man an his wife come out...dem suss wat happen..den anodda car n dis woman came ovah..so i said to the guy he should do the driving an we would push...so the last lady laff an seh yes, the women will handle this...as a gawd, more cars stop an about 4 men came ovah,even an elderly man... dem juss hold up the car front an mi reverse out...nutten damage nutten wrong...me thank them an seh dat me always hear about Canadians and their nayvbaly attitude...me thank them n one seh , nutten wid it...we do this all thru the winter...
mek mi tell u, mi still had the AMA card in mi hand because mi was gwine to call n juss sit n wait...
yeah man..,,,pass the kindness along cause Jah know, likkle wen u least expek , u di said one is the recipient...
Canada. white Canadians.....
nuff respect
there r basically decent pleasant people...so today i am in Calgary...i go out to the new Costco n miss the turn in...so miss smartypants decide to cut across the island...heck no..i got stuck...yep u can get stuck in snow juss as u get stuck in mud
so mi come out an a look pitiful...as a gawd, dis car wid a black guy pass an him juss a stare pon mi like seh mi owe him money but him no stop..a nex vechile drive by n back up...a man an his wife come out...dem suss wat happen..den anodda car n dis woman came ovah..so i said to the guy he should do the driving an we would push...so the last lady laff an seh yes, the women will handle this...as a gawd, more cars stop an about 4 men came ovah,even an elderly man... dem juss hold up the car front an mi reverse out...nutten damage nutten wrong...me thank them an seh dat me always hear about Canadians and their nayvbaly attitude...me thank them n one seh , nutten wid it...we do this all thru the winter...
mek mi tell u, mi still had the AMA card in mi hand because mi was gwine to call n juss sit n wait...
yeah man..,,,pass the kindness along cause Jah know, likkle wen u least expek , u di said one is the recipient...
Canada. white Canadians.....
nuff respect