Why she have har cratches inna di pot suh? </div></div>
wen i saw the picture i thought they were pointing out that the bottle could be used as a cheap vibrator fi eida opening....an fi all di money dat dat rum bring een dem coulda a least mek di models general appearance look as pricey as dem rum...cheap women equate cheap rum...di weaves, di makeup and di small size bra no mek dem look sexy...juss cheap...
but den maybe dem caption it right...as much as white rum burn going dung, dem ooman as captioned deh wi leff u wid a burn too dat doctor might able fi cure
i am sure they were going fi 'sexy' but dang...pouty lips an under di brow look ongle work if u not distracted by the poor choice of outfits n if di moggles no doing it like dem filming an xxx movie...mi wonda is who dem pay fi create dis...my gawd...dem neva see a Victoria Secret poster yet...
dere is sexy and den dere is whorish n dis one is di latter...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: H_O</div><div class="ubbcode-body">dem gyal not attractive...one look sickly, di other one hass look like pimply, di other one breast look like a water baloon implant...
dem gyal not pretty </div></div>
Oh, Lawnah deh bout when yuh a look pan di calendar so yuh micase write yuh poas
Only way him can impress Lawnah right ya now is finish de likkle remodelling projec since de ting de pon strike til him done. An by de looks of it is far from finish!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">is who tell Majix fi cum poas up dem owl cane trash skettel inna mi good good tredd? </div></div>
dang, Skellz. is one ting to be a skettel but to be a <span style="font-weight: bold"><span style="font-style: italic">cane trash</span> skettel</span>
Three years ago when we were driving to Treasure Beach, we stopped at a likkle roadside rum bar one evening just for the heck of it. It was nice. And di batty pose Wray & Nephew calendar was all over di place We then noticed that every rural rum bar had the same calendar
So this 2010 calendar was, I'm sure, by popular demand!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.