A wha mek Whappy did kill Fillup
Can smaddy please answer dis question fi mi
Re: Can smaddy please answer dis question fi mi
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Stormmey1</div><div class="ubbcode-body">who is whappi and filup </div></div>
mi noh kno miself
but dem sey whappy did kill Fillup and a lang lang time ago it did happen
it look like a sey dem did related to Jazz
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body">A wha mek Whappy did kill Fillup </div></div>
mi hear sey whappy was the original shottaWhen its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body">A wha mek Whappy did kill Fillup </div></div>
mi hear sey whappy was the original shotta </div></div>
so wha mek him kill Fillup
were they related
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body">A wha mek Whappy did kill Fillup </div></div>
mi hear sey whappy was the original shotta </div></div>
so wha mek him kill Fillup
were they related </div></div>
shotta need a reason?When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body">oh brah
so im did go a jail feet </div></div>
all now dem nuh catch him...but i was a big tingWhen its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....