mi a lissen di former homeless man tawk to Dr Phil from rehab...Dr Phil ask him bout him trip to Columbia prior to his going to rehab
so him admit to drinking n getting 'tipsy' as him class it...him admit to smoking pop n tekking something a likkle harder because since him was already in the news as using , well him mite as well to sekkle him nerves
BUT di part dat get mi is dat him did the drugs in a prayable way...him pray to God to help him not tek more dan him was tekking r some such crap
am i missing someting wid 'prayable way'
so him admit to drinking n getting 'tipsy' as him class it...him admit to smoking pop n tekking something a likkle harder because since him was already in the news as using , well him mite as well to sekkle him nerves
BUT di part dat get mi is dat him did the drugs in a prayable way...him pray to God to help him not tek more dan him was tekking r some such crap
am i missing someting wid 'prayable way'
Just like in real life, I will give these people no more of my interest.