<span style="color: #3333FF"><span style="font-style: italic"><span style="font-weight: bold">Joelle C. Wright Feb 11, 2011</span></span></span>

Breaking news just in. Boardlane TV is reporting that the people of Jamaica have taken to the streets to protest the Oppressive regime Led by Prime Minister Bruce Golding. The protest from what we understand stems from the uprising already taking place in Egypt where the Egyptians are also attempting to over throw their government. Boardlane TV has footage of some of the events taking place on the ground.
<span style="font-weight: bold">People Chanting: </span> CUM OUT BRUCE, CUM OUT!! CUM OUT BRUCE, CUM OUT!! FREEDOM AN WI RIGHTS WI WAAN!!
<span style="font-weight: bold">Boardlane TV: </span>Good day sir. It appears that you are at the forefront o f this operation can you tell us what who organized this protest and why?
<span style="font-weight: bold">PampiDon: </span>Yeah Man, a mi yaad mi deh a watch some U-trube an si how di people dem a Egypt a kick up rumpous seh dem waan di man name Burakuta fi come out an …
<span style="font-weight: bold">Boardlane TV: </span>Sir his name is ‘Mubarak’, but anyway carry on.
<span style="font-weight: bold">PampiDon: </span>Yes - im sed wan! Den mi seh to miself, Blurtnaught! Wi noh haffi wait pan electian fi run out di sadomite dem. Soh mi set soh -BAM an call mi bredrin PeppaSkull and BigMac fi set up a ting fi get di massive dem outta road fi lick out gainst Bruce. Dem grab dem bullhorn an drive roun di whole place an tell people dem seh wi a march goh Gordon House. An now wi deh yah by di tousands. Yah man, a soh di ting set!
<span style="font-weight: bold">Boardlane TV: </span>What do you hope to achieve today Mister? Do you expect the Prime Minister to heed to the will of the people?
<span style="font-weight: bold">PampiDon: </span>Who? Trus mi, Bruce an im posse haffi RUN WEH! If dat blouse an skirt green yeye bandit noh lef di govament by midnight tideh, pure backle boom an scud missle wi a get fi bun dung Rome!
<span style="font-weight: bold">Boardlane TV: </span>Why take such violent measures sir? Isn’t it better to see a more peaceful resolution than setting fire to his home?
<span style="font-weight: bold">Deloris: </span>(<span style="font-style: italic">interrupting)</span> BY ANY MEANS NECESSARY LADY!! Wi tiyad a di suffaration inna wi country! Wi tiyad fi a pay five tousan dalla fi goh watch ‘Busy Signal and Movado’ pan stage show. Right yah now mi well waan a pair a Gucci boot an cyaan buy none seka di oppression Bruce put wi unda!
<span style="font-weight: bold">Boardlane TV: </span>But madam, is that really your concern? Shouldn’t you be more concern about employment and the ability to get good service from the goverment? Sorta like what the Egyptians want?
<span style="font-weight: bold">Deloris: </span> No sah! A di Gucci boot dem wi waan. Emplayment worries a fi people who waan git up a marning time fi wok fi nutten like dem a ally-butten. Wi noh inna dat. Wi a defen di name bran an di A-class cyar an bling-bling. (<span style="font-style: italic">chanting with a cardboard sign</span>) CUM OUT BRUCE, CUM OUT!!
Meanwhile in the crowd, vendors saw an opportunity to sell goods to the protesters gathered in the street.
<span style="font-weight: bold">Benjie: </span>NUUUUTSIE! PEANUUUUTS!! Hundred dalla gi yuh a pack! Hundred dalla! Nuts yah soh! Hi nice lady yuh a buy a peanut fram mi?
<span style="font-weight: bold">Boardlane TV: </span> No thank you sir, we are just here to report the news. Anyway, let me move a little further into the crowd to grab another person to give us an interview. Mister in the Reggae Boyz shirt, come tell us what is the mood of the people as they protest the movement today.
<span style="font-weight: bold">Clive:</span> Well right now wi noh inna noh good mood until wi si Bruce step down. Di man come an pramise fi clean up di corruptian ting an comes to fine out seh im govament wos dan di wan wi jus vote out! Tek far hinstance how di man hangle di Dudus case. Di whole time di man pan Tv a gwaan like a im a Dudus a sleep a night time. Mi seh di man mout did set like when daag nature a rise when im a tell lie. Kiss mi neckback! It come in like di man di a expec a buss assin fram im lova bway if im mek a wrang move. Wi want im OUT! (<span style="font-style: italic">chanting</span>) CUM OUT BRUCE CUM OUT!
<span style="font-weight: bold">Boardlane TV: </span>Ok understood sir. Thanks for speaking with us. Young man, what brings you to this protest? Your sign reads “<span style="font-weight: bold">Free Di I fram Slaver</span>y!” What are the freedoms you seek from the government?
<span style="font-weight: bold">PopChow: </span>(<span style="font-style: italic">shouting in the news camera</span>) YES IYAH! FREEDOM AN WI RIGHTS WI WAAN! Wi waan back wi rights fi run red light! Wi waan wi rights fi wok pan bus widout unifarm caah wi a noh school pickney! Wi waan wi rights fi smoke inna heroes park caah a yahsoh wi barn. FREEDOM AN WI RIGHTS WI WAAN!
Suddenly, other Vendors pass by the camera crew:
<span style="font-weight: bold">Melanie:</span> GLEANA GLEANA! NEWS FLASH DI EGYPT MAN JUSS DRAP OUTTA DI RACE! GET YUH GLEANA GLEANA!
<span style="font-weight: bold">Marcel: </span>Suck -suck and Sky Juice! Who a bawl out fi di sky juice man?! Suck -suck and Sky Juice a sell yahsoh!
<span style="font-weight: bold">PopChow: </span> (Pushing) Hey bway stap brush gainst mi noh iyah! Yuh noh si yuh a rub yuh dutty self pan mi criss Armani shut!
<span style="font-weight: bold">Marcel: </span>Go suck pan a straw bway! Yuh can inna crowd a people a noh expec fi get bounce pan?! Bout yuh deh a rally inna Armani shut. Gwey bway - Yuh a fool!
<span style="font-weight: bold">PopChow: </span>MOVE an GWEY! Yuh sour like! Yuh waan a man tek a Red Stripe backle an mash up yuh head skull!
<span style="font-weight: bold">Boardlane TV: </span>Oh dear! I am not so sure what kind of oppression is going on here with people fussing over Armani gear. Anyway, look like things are getting way to hot out here in the streets of Kingston. Baordlane Tv will take a break for toady. We are expecting to televise the life speech from Bruce Golding who plans to address the nation about this crisis. Stay tuned for that event.

Breaking news just in. Boardlane TV is reporting that the people of Jamaica have taken to the streets to protest the Oppressive regime Led by Prime Minister Bruce Golding. The protest from what we understand stems from the uprising already taking place in Egypt where the Egyptians are also attempting to over throw their government. Boardlane TV has footage of some of the events taking place on the ground.
<span style="font-weight: bold">People Chanting: </span> CUM OUT BRUCE, CUM OUT!! CUM OUT BRUCE, CUM OUT!! FREEDOM AN WI RIGHTS WI WAAN!!
<span style="font-weight: bold">Boardlane TV: </span>Good day sir. It appears that you are at the forefront o f this operation can you tell us what who organized this protest and why?
<span style="font-weight: bold">PampiDon: </span>Yeah Man, a mi yaad mi deh a watch some U-trube an si how di people dem a Egypt a kick up rumpous seh dem waan di man name Burakuta fi come out an …
<span style="font-weight: bold">Boardlane TV: </span>Sir his name is ‘Mubarak’, but anyway carry on.
<span style="font-weight: bold">PampiDon: </span>Yes - im sed wan! Den mi seh to miself, Blurtnaught! Wi noh haffi wait pan electian fi run out di sadomite dem. Soh mi set soh -BAM an call mi bredrin PeppaSkull and BigMac fi set up a ting fi get di massive dem outta road fi lick out gainst Bruce. Dem grab dem bullhorn an drive roun di whole place an tell people dem seh wi a march goh Gordon House. An now wi deh yah by di tousands. Yah man, a soh di ting set!
<span style="font-weight: bold">Boardlane TV: </span>What do you hope to achieve today Mister? Do you expect the Prime Minister to heed to the will of the people?
<span style="font-weight: bold">PampiDon: </span>Who? Trus mi, Bruce an im posse haffi RUN WEH! If dat blouse an skirt green yeye bandit noh lef di govament by midnight tideh, pure backle boom an scud missle wi a get fi bun dung Rome!
<span style="font-weight: bold">Boardlane TV: </span>Why take such violent measures sir? Isn’t it better to see a more peaceful resolution than setting fire to his home?
<span style="font-weight: bold">Deloris: </span>(<span style="font-style: italic">interrupting)</span> BY ANY MEANS NECESSARY LADY!! Wi tiyad a di suffaration inna wi country! Wi tiyad fi a pay five tousan dalla fi goh watch ‘Busy Signal and Movado’ pan stage show. Right yah now mi well waan a pair a Gucci boot an cyaan buy none seka di oppression Bruce put wi unda!
<span style="font-weight: bold">Boardlane TV: </span>But madam, is that really your concern? Shouldn’t you be more concern about employment and the ability to get good service from the goverment? Sorta like what the Egyptians want?
<span style="font-weight: bold">Deloris: </span> No sah! A di Gucci boot dem wi waan. Emplayment worries a fi people who waan git up a marning time fi wok fi nutten like dem a ally-butten. Wi noh inna dat. Wi a defen di name bran an di A-class cyar an bling-bling. (<span style="font-style: italic">chanting with a cardboard sign</span>) CUM OUT BRUCE, CUM OUT!!
Meanwhile in the crowd, vendors saw an opportunity to sell goods to the protesters gathered in the street.
<span style="font-weight: bold">Benjie: </span>NUUUUTSIE! PEANUUUUTS!! Hundred dalla gi yuh a pack! Hundred dalla! Nuts yah soh! Hi nice lady yuh a buy a peanut fram mi?
<span style="font-weight: bold">Boardlane TV: </span> No thank you sir, we are just here to report the news. Anyway, let me move a little further into the crowd to grab another person to give us an interview. Mister in the Reggae Boyz shirt, come tell us what is the mood of the people as they protest the movement today.
<span style="font-weight: bold">Clive:</span> Well right now wi noh inna noh good mood until wi si Bruce step down. Di man come an pramise fi clean up di corruptian ting an comes to fine out seh im govament wos dan di wan wi jus vote out! Tek far hinstance how di man hangle di Dudus case. Di whole time di man pan Tv a gwaan like a im a Dudus a sleep a night time. Mi seh di man mout did set like when daag nature a rise when im a tell lie. Kiss mi neckback! It come in like di man di a expec a buss assin fram im lova bway if im mek a wrang move. Wi want im OUT! (<span style="font-style: italic">chanting</span>) CUM OUT BRUCE CUM OUT!
<span style="font-weight: bold">Boardlane TV: </span>Ok understood sir. Thanks for speaking with us. Young man, what brings you to this protest? Your sign reads “<span style="font-weight: bold">Free Di I fram Slaver</span>y!” What are the freedoms you seek from the government?
<span style="font-weight: bold">PopChow: </span>(<span style="font-style: italic">shouting in the news camera</span>) YES IYAH! FREEDOM AN WI RIGHTS WI WAAN! Wi waan back wi rights fi run red light! Wi waan wi rights fi wok pan bus widout unifarm caah wi a noh school pickney! Wi waan wi rights fi smoke inna heroes park caah a yahsoh wi barn. FREEDOM AN WI RIGHTS WI WAAN!
Suddenly, other Vendors pass by the camera crew:
<span style="font-weight: bold">Melanie:</span> GLEANA GLEANA! NEWS FLASH DI EGYPT MAN JUSS DRAP OUTTA DI RACE! GET YUH GLEANA GLEANA!
<span style="font-weight: bold">Marcel: </span>Suck -suck and Sky Juice! Who a bawl out fi di sky juice man?! Suck -suck and Sky Juice a sell yahsoh!
<span style="font-weight: bold">PopChow: </span> (Pushing) Hey bway stap brush gainst mi noh iyah! Yuh noh si yuh a rub yuh dutty self pan mi criss Armani shut!
<span style="font-weight: bold">Marcel: </span>Go suck pan a straw bway! Yuh can inna crowd a people a noh expec fi get bounce pan?! Bout yuh deh a rally inna Armani shut. Gwey bway - Yuh a fool!
<span style="font-weight: bold">PopChow: </span>MOVE an GWEY! Yuh sour like! Yuh waan a man tek a Red Stripe backle an mash up yuh head skull!
<span style="font-weight: bold">Boardlane TV: </span>Oh dear! I am not so sure what kind of oppression is going on here with people fussing over Armani gear. Anyway, look like things are getting way to hot out here in the streets of Kingston. Baordlane Tv will take a break for toady. We are expecting to televise the life speech from Bruce Golding who plans to address the nation about this crisis. Stay tuned for that event.