Re: Ackee kills 23, sickens 194 in less than 3 months
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: forgetful</div><div class="ubbcode-body">Mi rahtid,
smaddy just call me an tell mi seh deh dem buck up pan some nice roasting breadfruit and dem buy two and two tin a ackee fi me
. </div></div>
anybody dead from tin ackee? </div></div>good question,,but if so you wouldnt see it on the shelves here---would we?
the idea that scares me is the Ackee, like Dunns River Ackee (orange tin, with yelow black and green color stripe) is from Ivory Coast,,made up to look like it from Jamaica-u ever see it--No Frills had it for 4.99 a tin last week. I dontbuy it unless it Grace Ackee
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: forgetful</div><div class="ubbcode-body">Mi rahtid,
smaddy just call me an tell mi seh deh dem buck up pan some nice roasting breadfruit and dem buy two and two tin a ackee fi me
. </div></div> anybody dead from tin ackee? </div></div>good question,,but if so you wouldnt see it on the shelves here---would we?
the idea that scares me is the Ackee, like Dunns River Ackee (orange tin, with yelow black and green color stripe) is from Ivory Coast,,made up to look like it from Jamaica-u ever see it--No Frills had it for 4.99 a tin last week. I dontbuy it unless it Grace Ackee