*echo*
Hullllo!!
Collapse
X
-
Re: Hullllo!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: e_p</div><div class="ubbcode-body">**fling tree ratten tomato afta Z**
Please do not disturb mi
**slam di door** </div></div>
*duck de tomatis dem an watch dem lick jazz*
Comment
-
-
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ep_the_goddess</div><div class="ubbcode-body">**fling tree ratten tomato afta Z**
Please do not disturb mi
**knock pon Eppy door an run go hide***
Comment
-
-
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz_Tigerblood</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ep_the_goddess</div><div class="ubbcode-body">**fling tree ratten tomato afta Z**
Please do not disturb mi
**knock pon Eppy door an run go hide***</div></div>
Is wah dis doah faada \o/
**prips mi hi tech video camera**
**glimpse Jazz 1/4 batty a bruk di corna**
Mek she gwaan man....fowl weh a grow a yawd nuh hawd fe ketch!
Comment
-
-
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Winning</div><div class="ubbcode-body">anybody wid likkle sense....just an ounce </div></div>
What yuh looking...knowledge?7/5th of all people do not understand fractions.
Comment
-
-
Don't get mad cause I am blessed....WINNING!!!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz_Tigerblood</div><div class="ubbcode-body">- walk wid wan ah chree yeye opin yuh hear </div></div>
Comment
-
-
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Winning</div><div class="ubbcode-body">Don't get mad cause I am blessed....WINNING!!!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz_Tigerblood</div><div class="ubbcode-body">- walk wid wan ah chree yeye opin yuh hear </div></div> </div></div>
BOADWL
*I* am the WINNA!
Comment
-
-
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz_Tigerblood</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Winning</div><div class="ubbcode-body">Don't get mad cause I am blessed....WINNING!!!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz_Tigerblood</div><div class="ubbcode-body">- walk wid wan ah chree yeye opin yuh hear </div></div> </div></div>
BOADWL
*I* am the WINNA!</div></div>
Comment
-
-
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Winning</div><div class="ubbcode-body">anybody wid likkle sense....just an ounce </div></div>
<span style="font-style: italic">step back out quietly</span>
Comment
-
ads
Collapse
Comment