Guess I'll join the crowd watching kids on the ice rink ..yawn
In Edmonton at the Mall...boring
Re: In Edmonton at the Mall...boring
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: dahJahPawtTwo</div><div class="ubbcode-body">ar gwaan jump inna de wave pool, ar rent one room, ar, ar ar
Mi sidung a look dung pon di pirate ship .. Mi did tink mi was gwine stay ovah but mi bored ..mi a go
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Twiney</div><div class="ubbcode-body">Worst days to go to WEM ... Sat and Sun ... Oh Vannie mi just pass by there
Mi shud a did tell u mi a come so u cudda bring mi dinner..mi a tink bout buy dis Michael Kors bag but di lass tong I need is a handbag
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Twiney</div><div class="ubbcode-body">Go to the waterpark... </div></div>
U mean whe dem ha di poor likkle seal.. Mi come dis mall before n stay in a one a di hotel.. Mi fidget seh it never did impress mi bak den eida.. All a oonoo malls ha did said stores
Bummer. I mostly can't stomach Malls. I would probably find a restaurant (more than likely overpriced) in which to kill some time, if that is what you are doing there. Otherwise, the people watching is usually better than the shopping/browsing.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: R_C</div><div class="ubbcode-body">try a Blueberry Deluxe at Crepe Works </div></div>
well i just got bak home n having some serious stomach upset...mi no sure if is di soup mi had at di noodle soup restaurant in Chinatown in dat mall r di flatbread someting mi had at Olive Garden afta we left di mall..an i am amazed dat people pay good money fi shoot at dat shooting place..my souvenir is a spent bullet i was given...told to mek it into a necklace...mi shudda did shoot di smaddy miself.....all mi know is dat mi glad fi deh home wid mi own bathroom...i am sick as a dawg...

di one picture mi tek...as i said i was sitting outside di Eddie Bauer store overlooking dis ship...so mi tek di picture...i bought a cd and a pair of emu dat was too good a price...that bigggg mall n me a champion shopper n neva see anyting mi cudden do widdout...feh
a cyann stand them. There is a water park not the sea lions ... a wave pool aka indoor beach