Whats the difference?
..Finger Rape vs. Feelup..
Re: ..Finger Rape vs. Feelup..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Natral</div><div class="ubbcode-body">Finger rape is using a finger to push inside the woman,s private part,...a feel up is simply feeling up parts of the body. </div></div>
aaah ..
dat meck sense.
and "Finger F" is wid consent..
got it
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">feel up is wat gwane before di main event...
finga rape is wen u realise seh him finga bigga dan whe fi wuk di main event...</div></div>
whey yuh seh, the RESERVE betta dan di CAPTAIN
The "Orange peeler" better than the "Striker" ?
Vanny u nuh easy at all
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: pleXxed</div><div class="ubbcode-body">Whats the difference?
Either method <span style="font-weight: bold">when used forcibly against a person's will</span> is rape.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: pleXxed</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Natral</div><div class="ubbcode-body">Finger rape is using a finger to push inside the woman,s private part,...a feel up is simply feeling up parts of the body. </div></div>
aaah ..
dat meck sense.
and "Finger F" is wid consent..
got it
Well not necessarily with consent,as we clearly see with the jamaican lady in trinidad,is a finger F they gave her under the guise of a cavity search.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: pleXxed</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">feel up is wat gwane before di main event...
finga rape is wen u realise seh him finga bigga dan whe fi wuk di main event...</div></div>
whey yuh seh, the RESERVE betta dan di CAPTAIN
The "Orange peeler" better than the "Striker" ?
Vanny u nuh easy at all
wen u nerves welllll hat up n dis man fall shawt, u no muss bawl out seh is finga rape him finga rape u...u neva a expek seh dat di feel up was gwine to bedi highlight of di encounter....
<span style="font-style: italic"> disclaimeer: dis is not Vannie..is smaddy een yah a use har moniker widdout har knowledge</span>