It is snowing
Re: It is snowing
mine yuh get box down too
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">Weather for Calgary, AB
-1°C
Current: Light Snow
Wind: SE at 6 km/h
</div></div></div>
if i could ice skate i could do some figga 8 eena
mi backyaad...di snow bak deh did a melt n wid di nuff water dere was a pool,,now it stawt snow n di water freeze so mek a nice rink bak deh
so mi ha rink round di side of di bakyaad an snow eena di miggle...is nuff snow cause di street etc was clear as di snow had melted..see by the picture whe mi tek from di front window how much snow deh out deh from lass nite..
di ongle good ting is dat mi did a try get een to di dealership fi change out di tyres n dem was full up so at least mi still have awn di winter tyres..
helllllllllllllllllllllllllllllllllppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
Re: see di evidence here n is not no light snow
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">i really want to cry for you
mi deh yah a look pon u posting of solidarity wid one yeye...
mi know u a enjoy mi sorrows but is ongle tru hope still springs seh mi an u a go married mek mi no juss obeah all u leg dem
but if dis snow continues all bets r off...good ting mi a go LV satiday
Re: see di evidence here n is not no light snow
and
again.....
I suppose I shouldn't complain bout the likkle rain a B.C.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">and the 7C temperature and no snow
</div></div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">
great service to di intanational community!!