<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">a him or stephen married the israeli woman,
me say, none a bob kids dem, except jr gong, a say nutten, none a dem, cha </div></div>
bob's yutes are incredible musicians...
i man haffi step pon yu corn sista, caww mi rate dem as musician...
ziggy & stephen have made some incredible albums...damian very good too;
they are certainly making better music than the loads of nonsense most of the dancehall artists are making
Mi wi agree wid moas ah whe yuh sey except fi Ziggy. Mi always tink sey him is a bad immitation ah him pupp's music.
Mi spirit neva really grab hold ha him singing, or him music as ah whole.
As ah spokesperson fi JA music, however, mi rate him very high.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">One ting wid ziggy, when him a do press, nuh matter who a interview him, a raw patwa him always a defend
When all the other artists will drop een likkel twang so that the audience/reporters wi get the jist, him nuh usually dweet
a deading </div></div>
I am sorry he's like Dat. It would appear dat is pure hignorance inna feem head why im tink seh, im no need fi speak betta an try fi help his carreer as a singer/artist. Maybe he thinks the world begins and end wit Jamdown..Cho, im cudda did tek a leef outa im faadda book...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.