Re: all royal weddingned out
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CyberPhobic</div><div class="ubbcode-body">Suh wait, unnoo neva know sey di constant SHOVING of di wedd'n dung di collective chroat holes of the public is a shameless promotion of the Olympics in 2012?
Dat dey Olympic dey aguh kip a landan an chree quawataz a di wurl don't even kno dat.

Watch an si if awwfa di wedd'n whe dem rush suh dem cood promote di edda event naawguh be rapidly replaced by di shoving dung di chroats of di 2012 Olympics. If yuh tink dis is ovah kill, juss wait man.
The colonial slave dem jussa show dem colaz doe widdi skinnin an jiggin fi dis elitist BS whe only substantiate dem slave positions.
di whole a dem. </div></div>
Lol !.......you are funny,you never miss the opportunity to badmouth britain,have you actually ever been to the UK,or are you just an equal opportunity misery guts,you hate for the sake of hating.
Royal wedding yeah !...read them and weep !...Rule britannia !
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CyberPhobic</div><div class="ubbcode-body">Suh wait, unnoo neva know sey di constant SHOVING of di wedd'n dung di collective chroat holes of the public is a shameless promotion of the Olympics in 2012?
Dat dey Olympic dey aguh kip a landan an chree quawataz a di wurl don't even kno dat.

Watch an si if awwfa di wedd'n whe dem rush suh dem cood promote di edda event naawguh be rapidly replaced by di shoving dung di chroats of di 2012 Olympics. If yuh tink dis is ovah kill, juss wait man.
The colonial slave dem jussa show dem colaz doe widdi skinnin an jiggin fi dis elitist BS whe only substantiate dem slave positions.
di whole a dem. </div></div>Lol !.......you are funny,you never miss the opportunity to badmouth britain,have you actually ever been to the UK,or are you just an equal opportunity misery guts,you hate for the sake of hating.
Royal wedding yeah !...read them and weep !...Rule britannia !
everytime mi switch channel some tidbit gets lodged in mi brain
don't figet yuh hat. What a ting eeh ? From mi come a merka mi nuh use cup and saucer at home to drink tea, only if mi guh out to eat. Last time mi use dem was in JA.