definition of unconfirmed :not finally established or settled;
definition of CORROBORATE : to support with evidence or authority : make more certain(<span style="font-weight: bold">mek mi wonda how u can provide evidence to support someting u seh is not fully dere in di first place?)</span>
so in view of the claims of the site to not want postings dat not spot on...memba di whole 'source 'go rung wid di I , wat up wid dis whole forum wich seems to always stawt off posting wid di above caption...
is it that having started as such, this is enuff legal coverage...
brings to mind the saying, "ignorance of the law is no defense"
definition of CORROBORATE : to support with evidence or authority : make more certain(<span style="font-weight: bold">mek mi wonda how u can provide evidence to support someting u seh is not fully dere in di first place?)</span>
so in view of the claims of the site to not want postings dat not spot on...memba di whole 'source 'go rung wid di I , wat up wid dis whole forum wich seems to always stawt off posting wid di above caption...
is it that having started as such, this is enuff legal coverage...

brings to mind the saying, "ignorance of the law is no defense"