Re: The Middleton girls really do move in high cir
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">Kate nuh 29 ? Dats why dem a seh look how long she leff di expensive college and nah work
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">She is 2 years younger than her sister, but yes the blogosphere a discuss how "old the 2 sisters look fi dem age"
I don't think them really into appearance like the American women </div></div>
Kate is only 26...i coulda swear she in her 30s as well. and how old is William cus mi was thinking mid to late thirties
</div></div> </div></div>
mi shame like wah.
WL: mi read say sister born 1983....so in my head i say dats two year age diff from me but fi some reason i was thinking smaddy bawn 85 older dan smaddy bawn 83....i did pass math i swear
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">Kate nuh 29 ? Dats why dem a seh look how long she leff di expensive college and nah work

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">She is 2 years younger than her sister, but yes the blogosphere a discuss how "old the 2 sisters look fi dem age"
I don't think them really into appearance like the American women </div></div>
Kate is only 26...i coulda swear she in her 30s as well. and how old is William cus mi was thinking mid to late thirties
</div></div> </div></div>
mi shame like wah.
WL: mi read say sister born 1983....so in my head i say dats two year age diff from me but fi some reason i was thinking smaddy bawn 85 older dan smaddy bawn 83....i did pass math i swear
den again the media have a way of putting tings to mek it sound a way. the way the article is written it mek it sound like she been in a series of serious/long term relationships with a bunch of rich man. </div></div>