Re: . if only Barry was White...
If barry was yt, dere is no way dem would have invaded Africa. But since a black man has done it everyone is mute, nobody nah seh nuttin. If Bush tried that foolishness nuff a unno would ha supm fi seh doe.
As far as ppl on this site who disagree wid de moves made by Obama who don't swallow all the foolishness or ar blinded by his blackness I N I big dem up every time.
By now as black ppl in dis time we should already kow how they've used our own against us before, but many as before are being lulled asleep cah smaddy who look like dem deh pan de watch.
it is not time to sleep, ppl need fi wake up si wah really a gwaan, but is ahright bless up de 144 000
If barry was yt, dere is no way dem would have invaded Africa. But since a black man has done it everyone is mute, nobody nah seh nuttin. If Bush tried that foolishness nuff a unno would ha supm fi seh doe.
As far as ppl on this site who disagree wid de moves made by Obama who don't swallow all the foolishness or ar blinded by his blackness I N I big dem up every time.
By now as black ppl in dis time we should already kow how they've used our own against us before, but many as before are being lulled asleep cah smaddy who look like dem deh pan de watch.
it is not time to sleep, ppl need fi wake up si wah really a gwaan, but is ahright bless up de 144 000