mout..bout we even gave di Nazi's a trial...mek mi undastan dis since it is obvious him ha no sense of history
Germans have a longggg history of militarism , if i may state as such..,..they also, for the most part adhere to western terms wen it come to war yep dem interned di Jews but memba di US did di said ting to di Japanese n Britain di Germans, wich wen u tink of it was remarkable dat dem neva intern di Royal fambily
Bin Laden etal fighting a war of religion wich says death is more honourable dan resignation to being captured...plus, y him dont tink dat Bin Laden had some boobytrap plan juss in case him was being captured
Germans have a longggg history of militarism , if i may state as such..,..they also, for the most part adhere to western terms wen it come to war yep dem interned di Jews but memba di US did di said ting to di Japanese n Britain di Germans, wich wen u tink of it was remarkable dat dem neva intern di Royal fambily

Bin Laden etal fighting a war of religion wich says death is more honourable dan resignation to being captured...plus, y him dont tink dat Bin Laden had some boobytrap plan juss in case him was being captured