seeing him in di flight suit did it fi mi di fuss time i saw him...he was attracted n made his move...he would disappear wid no notice n finally told me dat i was being investigated because i was dating him...good ting him tell me cause u done know seh di Empress walk pon di tracks at times.....well at dat time mi wasnt smoking no weed so mi mussi did pass...
he was always flying to Washington to be debriefed at di drop of a hat...he was leaving to go to Medical School...told me about the training an it was really rigorous so props to him for mekking it tru...told me once one thing they did to enemy combatants after dem kill dem juss incase dem not fully dead...freaked di [censored] out of me
but he was tall, foine, and a dahling...lost me wid di med school bit...have enuff doctors rung me plus he went cross country
big up the SEALS fi real..dem job is not easy..dem go een fuss n dem neva leave a member behind.....N E V E R
he was always flying to Washington to be debriefed at di drop of a hat...he was leaving to go to Medical School...told me about the training an it was really rigorous so props to him for mekking it tru...told me once one thing they did to enemy combatants after dem kill dem juss incase dem not fully dead...freaked di [censored] out of me
but he was tall, foine, and a dahling...lost me wid di med school bit...have enuff doctors rung me plus he went cross country
big up the SEALS fi real..dem job is not easy..dem go een fuss n dem neva leave a member behind.....N E V E R