For all you people who love complain bout Air JA ..Unu tek dis
I would give a million dollars for them to come back to Maryland
All these freeking airlines are charging upwards of $100+ for the amount of bags that I am planning to travel with. These same bags use to be freeking FREEEEE on on Air JA!
I was always able to book my December flights 9 months in advance with Air JA and to this day I cant book my flight cause none a dem fawt airlines noh have schedule ready yet fi Decemba all now
Edited fi add : An dem a charge telephone fee to chat to smaddy fi book flight. Wid Air JA mi coulda call dem up an labrish pan di phone an kin mi teet wid di operators fi free.
<span style="font-weight: bold">I WANT MY AIR JAMAICA BACK !! </span>
.... I would give a million dollars for them to come back to Maryland
All these freeking airlines are charging upwards of $100+ for the amount of bags that I am planning to travel with. These same bags use to be freeking FREEEEE on on Air JA!

I was always able to book my December flights 9 months in advance with Air JA and to this day I cant book my flight cause none a dem fawt airlines noh have schedule ready yet fi Decemba all now

Edited fi add : An dem a charge telephone fee to chat to smaddy fi book flight. Wid Air JA mi coulda call dem up an labrish pan di phone an kin mi teet wid di operators fi free.
<span style="font-weight: bold">I WANT MY AIR JAMAICA BACK !! </span>