<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">ohhhh, i see wha u mean, tank u babes,
a langg time me no text Ja, ohhh man, i hope me no get internl charge fe it....
Yah gonna get charged if your plan does not cover international texting.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">i forget how to text Ja,
can unu plss tell me how it go again.....
nuh someting like 876.###.####@cableandwireless.com
a so it go???
thank you </div></div>
miss lady is wen dem let u outta yuh cave
fuss of all it no name cable and wukliss again it name lime. ck dem out on lime.com
second of all even mi granny know say if u want txt smaddy u used the same no as if u gwine phone dem
and turd of all... i know dat there are some websites dat u can send free txt. google and seef u can find one dat will send to JA. I am pretty sure i have sent txt to ja before using my email address i dont want to lie.
fourt and lass....a so merica phone company dem teef...i dont pay xtra to txt yard.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">Yah gonna get charged if your plan does not cover international texting. </div></div>
true, dem say for $10 extra a month, i can upgrade to international messaging....me haffe tink bout it - i already pay too much for 3lines, i pay like close to $300 every month, thats ridiculous
vegas, me know me text ja already and never had to go inna no plan fe it, it was free, but it had an ext. pan it somehow, a dat me did a ask bout, tell me bout de free one
What? Some breeda phone bill weh mi hear people have
If mi cell bil (singular line) go ova $60 mi goh mad.
How much time yuh gwine text home? That will determine if it wort di extra $10 a mont. Mi text an get charge .20 cents per text an fi di lickle bit a time mi do dat it noh come to $10 a mont soh dats why mi noh tek di text plan.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">Yah gonna get charged if your plan does not cover international texting. </div></div>
true, dem say for $10 extra a month, i can upgrade to international messaging....me haffe tink bout it - i already pay too much for 3lines, i pay like close to $300 every month, thats ridiculous </div></div>
i ban mr man from having neting but pay as u go phone or else weed be homeless to neckstring. fi him bill nah less dan 300-350....den again who knows now how often him really have to top up
not much, me no plan fe text dem dat often, so me naa badda wid da plan deh, no bra, me spend enuff wid dem arrredy....just me and mr ctry and me grand dawta, and she no have internet, dem too teef man, a tmobile me have, and dem suppose to be cheaper, kt
me a tink bout virgin one time, me hear say dem good, but me no know yaa, kt
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.