HUNG...smaddy ask mi if mi see di picture of wrongly named Weiner's tiddly wink...so mi seh no...mi was watching Jon Stewart but him put up a picture of a strapped ankle...well di way di ting look like an ace bandage and wid di bend i saw and the whole look i thought i was looking at a bandaged ankle ( no lie)...i did wonder y he was showing an ankle but thought he was making a joke
but then i was told nooo...dat was his tiddly wink leaning to the side
but my man should sue his father's family fi labelling him wid dat surname and probably contributing to his need to show it to many to dispute the name
sorry Gen, couldnt help anodda topic on the subject but i can see why wifie went tru wid di wedding even doah him seh he told har about his texting r sexting history
but then i was told nooo...dat was his tiddly wink leaning to the side
but my man should sue his father's family fi labelling him wid dat surname and probably contributing to his need to show it to many to dispute the name
sorry Gen, couldnt help anodda topic on the subject but i can see why wifie went tru wid di wedding even doah him seh he told har about his texting r sexting history