Re: what happens when you lose a national airline
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">wendy, a true, u haffe tek plane from ny to ja??? raatid,
u mean straight flight only??? den u nuh connect in Miami or so???
dyamm, dat sucks </div></div>
Cntry ...when I am traveling with the baby I try not to connect. From here the only plane that goes to Kingston is American Airlines. I do not fly with them.
All the other airlines (only 2) a charge a arm an a 5 leg jus fi goh Mo-bay pan tap a dat if mi fi carry tree bag between mi an di baby, mi a look fi spen $195 extra ... Mi can travel pan Air JA wid di same amount bag fi FREEEEEE!!
To how mi si it ..it betta mi pay Toll and gas fi ketch Air JA from NY and still come out $400 ahead.
I WANT MY AIR JAMAICA BACK!!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">wendy, a true, u haffe tek plane from ny to ja??? raatid,
u mean straight flight only??? den u nuh connect in Miami or so???
dyamm, dat sucks </div></div>
Cntry ...when I am traveling with the baby I try not to connect. From here the only plane that goes to Kingston is American Airlines. I do not fly with them.
All the other airlines (only 2) a charge a arm an a 5 leg jus fi goh Mo-bay pan tap a dat if mi fi carry tree bag between mi an di baby, mi a look fi spen $195 extra ... Mi can travel pan Air JA wid di same amount bag fi FREEEEEE!!
To how mi si it ..it betta mi pay Toll and gas fi ketch Air JA from NY and still come out $400 ahead.
I WANT MY AIR JAMAICA BACK!!!

(di tings wi tek fi granted