Re: Jackass Star Dies in a crash
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CyberPhobic</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah_yout</div><div class="ubbcode-body">
did they do an autopsy to determine blood alcohol level?
as far as the comments...i've noticed that the internet brings out the true hate that people have in their hearts...i guess it's the anonymity of it;
RIP...tragic </div></div>
LANGKISSTEET!!
Wha di hell yaah chat bout autopsy? If smaddy from your fambily did get likk dung by some drunk JACKASS, yuh tink sey yoooda wait fi nuh blood alcohol level fi bun fyah?
A tekk yuh head a tekk eeen wata or yuh jussa ramp wid life?
Dat dutty trash was drunka danna skunk. Di picture whe him tweet hours before him get behine di wheel was atrocious. Him get whe him didda look fah an mi naah wipe mi mout a grung an say dat. Him is a ole fool whe deserve whe him get and di eediat whe guh inna di passengah seat did have a death wish too.
If yuh nuh figga it out by now, mi nuh have no sympathy nor concern fi dutty drunks who drive. When dem get behine di wheel in dat state is innocent peeple dem usually kill out suh mi glad sey we now have one less jackass fi worry about pan di road. </div></div>
take a deep breath...
i asked about BAL as i would like to know if he was drunk or how much so before stating as a matter of fact that he was...
my post about comments on the internet was just a general response to comments posted on the internet;
of course i would be furious if a drunk driver killed a loved-one...
just as i would be furious if a loved-one was killed by an errant missile from a beloved president
;
dead is dead
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: CyberPhobic</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah_yout</div><div class="ubbcode-body">
did they do an autopsy to determine blood alcohol level?
as far as the comments...i've noticed that the internet brings out the true hate that people have in their hearts...i guess it's the anonymity of it;
RIP...tragic </div></div>
LANGKISSTEET!!

Wha di hell yaah chat bout autopsy? If smaddy from your fambily did get likk dung by some drunk JACKASS, yuh tink sey yoooda wait fi nuh blood alcohol level fi bun fyah?
A tekk yuh head a tekk eeen wata or yuh jussa ramp wid life?

Dat dutty trash was drunka danna skunk. Di picture whe him tweet hours before him get behine di wheel was atrocious. Him get whe him didda look fah an mi naah wipe mi mout a grung an say dat. Him is a ole fool whe deserve whe him get and di eediat whe guh inna di passengah seat did have a death wish too.

If yuh nuh figga it out by now, mi nuh have no sympathy nor concern fi dutty drunks who drive. When dem get behine di wheel in dat state is innocent peeple dem usually kill out suh mi glad sey we now have one less jackass fi worry about pan di road. </div></div>
take a deep breath...
i asked about BAL as i would like to know if he was drunk or how much so before stating as a matter of fact that he was...
my post about comments on the internet was just a general response to comments posted on the internet;
of course i would be furious if a drunk driver killed a loved-one...
just as i would be furious if a loved-one was killed by an errant missile from a beloved president

dead is dead