<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">A only hope dem a pay Clifton fi dem intaview yah enoh
Mi get di email . tonx shugaloo </div></div>
Mi nuh tink seh Clifton ago benefit much.
Mi hear seh him already have "agent"
Re: Korey Godd donate bridge to the ClifTwong Brown
Di dam show name "Smile Jamaica" .. where a pure joke dem run pan deh a day time and people deh pan dem high horse all of a sudden **kiss teet** Im shoulda drap im pants gi dem Live and tell dem "Di whole off unu canna cross mi"
Yuh zeet!
ppl what are deading wid laff during de show, now waan climb high donkey an gwaan like dem offend. <KMT> <-------------------wet long an slurpy
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">Unu check out how dem have di bus have on "Phelps" pan it ..as in Michael Phelps di swimma </div></div>
seriously, me did miss dat, me see it, and never kno a wha....
wendy, no man, me cant tek no more, we good eno ;dwl:
da one yaa sell awf to,
but man, de twanging me haffe gi it to clifton twang himself....me hear dem guys a try but .... *shake me head* only clifton can do it, no man, him come up wid some original ish...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magix</div><div class="ubbcode-body">By de way unu hear how Neville affi apologise on Smile Jamaica bout how him a bus one dutty laugh afta Clifton weh day.
Mi nuh gree wid it at all at all. Him nuh fi apologise. People too tin kin. <kmt> </div></div>
me no agree neddah,
mek dem guwhey...,
neville....nuh say nutten, it did funny abnd u haffe laaf yes,
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">Di dam show name "Smile Jamaica" .. where a pure joke dem run pan deh a day time and people deh pan dem high horse all of a sudden **kiss teet** Im shoulda drap im pants gi dem Live and tell dem "Di whole off unu canna cross mi" </div></div>
dyammm rite, a peer laafing and ting gwaan, so wha de freaking big deal, cha
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.