Re: TG, ur take on Bruce vs Samuda an di lady lawyer
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">y him drop dem from di Cabinet?...window dressing r him juss plain vex????
was he wise to do as he did r will it come bak to bite him in di assettttt??? </div></div>
Lightbourne took the fall I predicted it.
On Samuda, bat mistake trying to give him another post. Samuda refused and rightly.
Bruised think old Labourites are his yardboys. Early in the Manatt Affair Samuda stepped out front and took a bullet for him He did try to protect Brady as well, so maybe there is a hint of ill-feelings.
They said Eddie Blinds destroyed good Labourites. I think Bruised Gelding has cost the State of Jamaica Billions in Cash, Time and a lot of innocent blood!
Re: TG, ur take on Bruce vs Samuda an di lady lawyer
Eddie didnt suffer fools...him juss neva eena di mealie mout ting...it was eeda r eida wid him....n see, him no suffa fi it...him is one of the most popular politician pon FB..fi real...peeps tell him dat dem neva appreciate him bak den but wid hindsight dem haffi gi him props...even if dem still pon di odda side re party membership..fi real
mi juss no undastan Brucie, more time..as a lady in waiting fi alll dem decades is like him wasn't learning..juss marking time fi wen fi him time would r could come...fi real
him not going to have the support fi di next election n even if dem bak him juss fi no break di continutity before di election him leadership days r on final countdown...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.