now i understand y celebrities go to awards shows juss fi di giveaways...hear dis one...mi sista attended a conference recently...would u believe dat Apple gi dem all IPad 2..dem could get any Apple product...dis no mek sense cause di attendees could more dan afford to buy Apple products...
life is not fair n u seet everyday
Re: life is not fair n u seet everyday
sorry dahling..mi ha one..all get pink case etc fi go wid mi Kindle...
u know mi fada dis want a doctor, nurse and pharmacist as him did wan fi build a complex up a Stony Hill fi wi..him get two outta three but mi sorry now mi neva go wid him plan..nuff freeniss eena di medical field in America...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">sorry dahling..mi ha one..all get pink case etc fi go wid mi Kindle...
and I bet u get it fi free too
What size did u get?
I am debating whether to get 32G or 64G - only need wifi because when I get my iphone4 (when contract ends in a few months) , I can tether with my carrier and most of the time I have access to free wifi when mi haffi sit & wait fi people dem finish dem tingsIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
it seh 16GB pon di bak...wat dat mean???u done know seh mi ongle stock up pon tings wid no real knowledge of dem....it is smaller dan mi kindle...light n nice...mi ha wifi at the house...havent used it yet doah...afta all di most mi use mi laptop fah now, is play Jewel Quest, check FB...
i need new interests Kia...helppppppp....
Get involved with Climate Change tons of reading and lots to do there
16GB to me is good enough cause if u accessing the web fi most tings u noh need dat much storage - if u downloading movies & ting den u will use up the space unless u manage what u transfer (like an ipod). De man ya want 64 GB
The only time mi really feel mi want one is when mi go fencing tournaments fi look up the other fencers, see online results, look up other tournaments while there. yes mi can carry the laptop but it kinda cumbersome and the iphone screen too smallIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MsPeaches</div><div class="ubbcode-body">
They're giving them away here in Ghana too. One of my son's best friends got one for free do odda day.</div></div>
and yes mi happy fi u son best friend but still
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">Get involved with Climate Change tons of reading and lots to do there
16GB to me is good enough cause if u accessing the web fi most tings u noh need dat much storage - if u downloading movies & ting den u will use up the space unless u manage what u transfer (like an ipod). De man ya want 64 GB
The only time mi really feel mi want one is when mi go fencing tournaments fi look up the other fencers, see online results, look up other tournaments while there. yes mi can carry the laptop but it kinda cumbersome and the iphone screen too small </div></div>
i had decided not to buy one....if it wasnt free i would not have one...fi real...have u seen the ACER's answer to the IPad...now that is impressive....i would have bought an Acer but not an Ipad...