i have been forced to watch it...i have to seh dat for the first time, the lawyers defending her have made me feel literally dirty...the blatant lies dem concoct as a supposed defense is really more dan tasteless to moi
wen u lissen to her n den lissen to how dem portray har daddy n even di modda lying in my opinion re the engine searches, bwoy it mek u wonda
mi know u suppose fi mount a vigourous defense but wen did blatant lying become admissible tru di court doors
how u can have jailhouse tapes wid har commending har parents fi dem love an help n den claim di daddy molested har an helped har wid di coverup of the body..dang...
how can u lissen to how she lied to the police to the extent of tekking dem to a place she had not worked in 2 years, an wen at the door, den she admit seh she no live deh
lie afta lie afta lie n all these years and money later, she allowed fi get all dis facetime pon tv....
dat black lady who used har daddy address fi get schooling fi har pickney got worse press dan dis heiffa is fi har apparent murder of her child...
wen u lissen to her n den lissen to how dem portray har daddy n even di modda lying in my opinion re the engine searches, bwoy it mek u wonda
mi know u suppose fi mount a vigourous defense but wen did blatant lying become admissible tru di court doors
how u can have jailhouse tapes wid har commending har parents fi dem love an help n den claim di daddy molested har an helped har wid di coverup of the body..dang...
how can u lissen to how she lied to the police to the extent of tekking dem to a place she had not worked in 2 years, an wen at the door, den she admit seh she no live deh
lie afta lie afta lie n all these years and money later, she allowed fi get all dis facetime pon tv....
dat black lady who used har daddy address fi get schooling fi har pickney got worse press dan dis heiffa is fi har apparent murder of her child...