dis can't be true
Re: dis can't be true
mi discuss dis wid mi sista...mi want to know if dem claiming is wateva dat chemical dem put in pool dat made it cloudy n if so, how were people able to use di pool wid so much chemical mekking it cloudy...
cause failing dat , dat mean di pool neva get cleaned properly cause i dont see how a pool attendant walking around a pool , scooping, testing water etc neva see a body on the bottom...
an dem seh she went down wid a child an is some contact dat mek har submerge..so nobody noticed dis woman went down after oddas and before oddas on a slide an neva come up bak up..dang
no man.. the 9 yr old boy told 2 lifeguards.. one did seh dem was on dem break and the other lifeguard said dem will check and neva didIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">no man.. the 9 yr old boy told 2 lifeguards.. one did seh dem was on dem break and the other lifeguard said dem will check and neva did </div></div>
This is the worse part, along with the other adults who were with the two and didn't notice that although she came with them, she didn't leave with them.