Bway mi a stan pan di side an a watch Barack movements and have to seh he is shrewder that I ever thought. The man is COLD and DEADLY.
Recently, he took out Bin Laden with deadly precision .
When he took office, Pirates where taking ship crew as hostages. Barack’s order was to “<span style="font-style: italic">Shoot the SOBs in the head</span>” Fram dat day nat wan more Pirate dare tek a ship hostage.
Now hear comes the Republicans and dem <span style="font-style: italic">hostage</span> talking shenanigans and what did Barack do??He gave them so much rope that they took the dam rope, tied a nice noose around their necks and jumped! Barack Obama just orchestrated a massive hanging of the Republicans.
I agree wid Michelle Backman .. Barack is a bad @ss GANSTA!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">
</div></div></div>
Recently, he took out Bin Laden with deadly precision .
When he took office, Pirates where taking ship crew as hostages. Barack’s order was to “<span style="font-style: italic">Shoot the SOBs in the head</span>” Fram dat day nat wan more Pirate dare tek a ship hostage.
Now hear comes the Republicans and dem <span style="font-style: italic">hostage</span> talking shenanigans and what did Barack do??He gave them so much rope that they took the dam rope, tied a nice noose around their necks and jumped! Barack Obama just orchestrated a massive hanging of the Republicans.
I agree wid Michelle Backman .. Barack is a bad @ss GANSTA!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">
</div></div></div>
NOT!!
Seriously ...they look like a bunch of wounded animals...
I am 100% sure the REPs thought the same. They just gave this man so much to nail dem inna di 2012 election. An mi haffi rate Biden cause im really a solja fi Barack.He went in those talks knowing dam well they were planning to cook them alive
How di rahtid di Republicans ago mach dat an im jus a start??
I m a gwaan well

So mi cyaan prove it at dis moment