Re: I am by no means a grammer or language nazi BU
I was in Florida and my poor aize hole
like nails across a chalkboard
mi likkel cousin dem love chat bout "drug" and "drunk" (and mi nuh care if dem inna dictionary) -
I was in Florida and my poor aize hole
like nails across a chalkboard mi likkel cousin dem love chat bout "drug" and "drunk" (and mi nuh care if dem inna dictionary) -
Mi too kanfuse fi hawks. Wha yuh mean by...? Dem dey word nuh muss inna di dikshinerry?
</div></div> ahmm...one day I covered for a teacher who taught grammar...I kid you not

yuh member di building by me on the water mi did a tell yuh bout ? Mi just notice seh hgtv film one a dem show over there. The 12 contestants of design star got a 3 story penthouse in the building while shooting the show.
HGTV? A my show dat ennuh. An juss look how mi NAILY get famous doe gad? Mi still have mi one yeye pan dat playce ennuh. DWL. Gurl, wi need tuh ketch up. Mi aguh link yuh roun suh likkle more.
Tap tell lie pan yuh cousin. Nutt'n kyaah guh suh at all, at all.