Bwoy...mi an some ppl will neva gree ie nuh...
imagine..last week as mi normally do mi submit some reports at the end of the day. Is only one day a week I go in di office. In the report, I left out 2 <span style="font-weight: bold">very </span>minor details. One deliberately, the other mi jus did forget but it was not of grave importance.Yesterday mi go in di office fine note wid big question marks asking what happen to the two pieces of information...She has my number and we correspond when we need to. All she had to do was pick up the phone and ask me instead of leffing note for me knowing I would not see it til one week later.
So mi politely write di answer pan di same piece a paper an leff it fi her read when she come in to work di following day (today). Glad seh mi wudden be in office so mi wudden haffi si her.
BTW dis woman is not my boss. She is the team lead for one of my clients but other than that she has no authority over me.
Ah mean, why some people so damn nuff?

imagine..last week as mi normally do mi submit some reports at the end of the day. Is only one day a week I go in di office. In the report, I left out 2 <span style="font-weight: bold">very </span>minor details. One deliberately, the other mi jus did forget but it was not of grave importance.Yesterday mi go in di office fine note wid big question marks asking what happen to the two pieces of information...She has my number and we correspond when we need to. All she had to do was pick up the phone and ask me instead of leffing note for me knowing I would not see it til one week later.
So mi politely write di answer pan di same piece a paper an leff it fi her read when she come in to work di following day (today). Glad seh mi wudden be in office so mi wudden haffi si her.
BTW dis woman is not my boss. She is the team lead for one of my clients but other than that she has no authority over me.
Ah mean, why some people so damn nuff?