Re: why twitter
When I set up my FB account, the novice I am set up di wrang type of account.
I had no interest in the personal account. Just wanted the account for the book. (I guess dat is like a business account. Mi noh too sure) Anyone know if you can export yuh stuff to that kind of an account?
Then mi have wan guy a try convince mi fi do twitter and have people follow mi when mi do events. Now dats where mi draw di line. I doan want a soul "fallering mi" pan noh intanet
Mi wi tell who fi know which part mi deh and dats dat..
When I set up my FB account, the novice I am set up di wrang type of account.
I had no interest in the personal account. Just wanted the account for the book. (I guess dat is like a business account. Mi noh too sure) Anyone know if you can export yuh stuff to that kind of an account? Then mi have wan guy a try convince mi fi do twitter and have people follow mi when mi do events. Now dats where mi draw di line. I doan want a soul "fallering mi" pan noh intanet
Mi wi tell who fi know which part mi deh and dats dat..