Re: Today is a going to be a LOOOOOOONG day
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">Wendy did he write the code & the test cases or just the business scenarios
I guess im neva know seh part of testing is to emulate a 4 yr old wid de keyboard too?
enjoy u day ya? go get a nice mani/pedi
I did everything Kia ..all he had to do was code. I wrote the specs, the scenarios , the cases, the business rules. Half of which he ignored because he does not know what he is doing. That's why I am getting yelled at. I am putting together a system im cyaan code and before di ediat people dem gi smaddyelse dis ting fi do dem mek im whalla whalla inna it and deliver crap!
Mi jus tink mi a waste mi time cause a pure Gad Almighty foolishniss mi a si. Cho
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">Wendy did he write the code & the test cases or just the business scenarios
I guess im neva know seh part of testing is to emulate a 4 yr old wid de keyboard too?
enjoy u day ya? go get a nice mani/pedi
</div></div>I did everything Kia ..all he had to do was code. I wrote the specs, the scenarios , the cases, the business rules. Half of which he ignored because he does not know what he is doing. That's why I am getting yelled at. I am putting together a system im cyaan code and before di ediat people dem gi smaddyelse dis ting fi do dem mek im whalla whalla inna it and deliver crap!
Mi jus tink mi a waste mi time cause a pure Gad Almighty foolishniss mi a si. Cho
I so want to see that more
woooeeeee,
pray dem dont fire him while u still working there.
dat is totally unacceptable conduct. yuh want go a prison go gat pickney?
Because quite frankly regardless if he is Mister sensitive, that kind of outburst in the work place is indefensible!! She came around eventually but I was still shocked that she would even go there
If he were in JA dem woulda admit im to di asylum to how im gwaan. BUt aside fram dat im still need fi carrect imself. Im is way pass outta arda
an is nat like a wan time im do dis crap! Im nat going to talk to mi any an any way. No sereeeee bob!