DIs marning I was told that I was not a normal person
Here dis.. Mi tek di goodness of mi heart an bring in doughnuts and Bagels for Breakfast and sent an email out to the department to come get dem while supplies last.
Well di problem is, mi sit in a special area designated for contractors and forgot to include mi location. My bad!
So some people had a hard time finding me. One lady come and while shi a grab di doughnut, shi look pan mi an seh shi neva realize sey mi was a contractor... she thought I was a <span style="font-style: italic">normal person</span>
None a unu cudden clue mi in seh mi noh normal ??

Here dis.. Mi tek di goodness of mi heart an bring in doughnuts and Bagels for Breakfast and sent an email out to the department to come get dem while supplies last.
Well di problem is, mi sit in a special area designated for contractors and forgot to include mi location. My bad!
So some people had a hard time finding me. One lady come and while shi a grab di doughnut, shi look pan mi an seh shi neva realize sey mi was a contractor... she thought I was a <span style="font-style: italic">normal person</span>
None a unu cudden clue mi in seh mi noh normal ??