<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dehyah</div><div class="ubbcode-body"> aye sah dat is wah yuh call filler, he needed a nex song fi fill up de album </div></div>
mi post it along wid di odda Matrimony riddim video from Wayne eena mi trip report....mi sigh ovah Shaggy sometimes
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Magix</div><div class="ubbcode-body">Nuh bodda tek sugar cane from ole Shaggy.
Come a mi yard mek mi gi yuh a fi mi.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body">I like the song, it has a good beat and I could dance/hum along to it
Shaggy
him coulda sing bere fawt inna pig latin an meeda still
the song is CRAP but the man is HOT...how ole him is now? cus gungo say him ole.
From mi hear di mumma tell hubby sey shi ah goh ah Jamaica, mi sey, BAD MISTAKE! Wance di Rasta man bruk har off ah piece ah him sugga cane, dat was it!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: J kid</div><div class="ubbcode-body">From mi hear di mumma tell hubby sey shi ah goh ah Jamaica, mi sey, BAD MISTAKE! </div></div>
A di video mi like still. Caw it seh so much more than di lyrics.
Clever.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.