figet seh dat wile i was in ja mi watch an interview wid him saying dat him want di divorce...ascawding to him him vex tru wifie neva come a him birthday bash but she go Bounti own...him seh him go fi har own n is one ting if she come but fi go Bounti own n not his , di hubby own is di lass straw...
Beenie seh him want di divorce...mi almost
Re: Beenie seh him want di divorce...mi almost
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Derek</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: pleXxY</div><div class="ubbcode-body"> "dat Bicycle have no brakes.." </div></div>
He said that? </div></div>
As per "Twins".. at 3:14 in this vid..
Listen the who thing and try nuh laff..
Bounti:<span style="font-style: italic">"Yow Osafa,
Dont call ma name,
You dont got nuh shame..
mi dun wid the bicycle, and u sekkle for the frame.."</span>
*Gunshot!*
D'angel:<span style="font-style: italic"> "My kitty a my Kitty, you cant tell me who fi talk tuh.."</span>
Bounti : <span style="font-style: italic">"Yeah. But you abuse it,
You dont know how to use it
The things that you ARE does
a good girl wouldnt DOOs it.."</span>
Beenie: <span style="font-style: italic">"Bounti Killa loose.. You see that same likkle bicycle, there was a problem.. in the centa, cause it was not being serviced..
And I teck it up,
service it,
and ride it Proper!..
Yuh loose.! Bounti Killa loose!</span>
Bounti Killa: <span style="font-style: italic"> "But a nuh you last gonna ride it out, cause she's got no brakes .. "</span>
*Gunshot!*
*WARNING* :Language that may be frowned upon by KD Knight .. Not for kids..
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/od2b5o9KJQI"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/od2b5o9KJQI" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>