r u not a browning? any memory of being slighted?
r u a browning?any memory of special treatment
Re: r u a browning?any memory of special treatment
u si now u cyan do dat cause if u tell dem tings deh pan ya.. u soon hare a lie u a tell an u hate black people... But wan time mi did wid ah white sumadi when mi was a pickni... an shi an mi did inna Black Riva Bakery ah buy mi one of two time a year coco bread....
An dis was deh time ah flour ration deys... an dere was ah rush tuh deh front .. suh mi an deh ladey get tuh deh front finally.. shi sey " 12 coco bread please" Wan man rush in an push an slap ar... An scream out pork and wha u ah duh in mi countre ah buy wi food... an deh usual vitriol so common in the 70's bout suffara ect....
But fi all dere is hidiot dere are nice Jamaicans.. Deh lady behind deh counter tek set pan deh deh poor man...
Shi shout out deh ooman was in deh line, shi nuh force ar self.. shi wait are turn...shi a sey please shi ha mannas and half ah deh black people nuh sey please nuh more.... Mi know ar... shi teach mi pickni... how u shame blak people suh ???
Deh lady behind deh counta sey sorry.. fi hignorant people to deh ladi mi was wid... Shi gi wi a extra tree coco bred...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">r u not a browning? any memory of being slighted? </div></div>
Before mi ansa dat, mi need fi mekk shore sey mi inna di rite cat-tee-gory, mi si peeple wite cah chalk whe sey dem a browning and sayme time, mi si Jancrow a draw chair a table (all widdi dead frog inna him mout tuh how him mout tink) a chat bout sey him a wite man pickney and him a browning tuh, suh please tuh clarify furss.
Tonks.
LOl !....for years brown people in Jamaica has had to endure being ridiculed as "redibo" "mallata" "dundus",now it,s finally been revealed that it was all down to browning envy.
Now the blacknings are either bleaching their skins,or some are busy tripping over their feet to dispute what shade of brown constitutes brown,..it seems that brown is the new white in jamaican culture,thanks to some of our more popular dancehall deejays.
Cant say I had any special treatment being brown,but on occasions when I visit I have certainly had some special attention from girls who have alluded to my browningness...LOL....eat your heart out browning envy people.
Special treatment?
Going through Bahrain Airport two weeks ago the customs guys let me pass and pulled over the white guy. Does that count? Or is there more discrimination between 'black' people?
funny this come up..mi daughter got homework over the weekend due this morning. the theme was "Special Me" and basically a tell di kids dem dat everybody looks different but everyone is special....so she had was to color a picture of her skin, eyes and hair..mi ask her what color her skin was...she seh black...mi seh tek out di black crayon and put it next to yu skin. she did so. mi seh is your skin black? she seh no it looks like brown. mi seh who tell yu seh yu skin black? she seh her fren at school.mi seh wat color yu fren is. she seh white. mi seh tek out a white crayon. mi seh yu fren look like that? she seh no, she is kinda pink.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">funny this come up..mi daughter got homework over the weekend due this morning. the theme was "Special Me" and basically a tell di kids dem dat everybody looks different but everyone is special....so she had was to color a picture of her skin, eyes and hair..mi ask her what color her skin was...she seh black...mi seh tek out di black crayon and put it next to yu skin. she did so. mi seh is your skin black? she seh no it looks like brown. mi seh who tell yu seh yu skin black? she seh her fren at school.mi seh wat color yu fren is. she seh white. mi seh tek out a white crayon. mi seh yu fren look like that? she seh no, <span style="font-weight: bold">she is kinda pink.
outta di mout of babes...honestly i wonder juss wat is brown....c
Well Cyber ..mi noh know bout yuh but mi inna di Browning category
I have brown eyes, brown stained teeth and a touch of brown in my hair.
Sayka dat mi get fight all di time... haters and browning enviers always a ask mi
Why yuh yeye dem soh brown ..are those contacts?
Why yuh teet soh brown ..are you a coffe drinker?
Why yuh hair soh brown ..is dat a weave?
Define browning:
Is it the same as the US (lighter than a paper bag test)? Or different criteria.
Can u be dark with straight hair ( a la the indian dem and still be a browning)?If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah_yout</div><div class="ubbcode-body">which pawt ah yu a browning?
yu palm dem & foot bottom dem? </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah_yout</div><div class="ubbcode-body">which pawt ah yu a browning?
No not at all,...the same pawt where you are a "rasta"....LOl !.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Natral_browning</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah_yout</div><div class="ubbcode-body">which pawt ah yu a browning?
No not at all,...the same pawt where you are a "rasta"....LOl !. </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah_yout</div><div class="ubbcode-body">which pawt ah yu a browning?
The geezer should be a comedian,...he would do a lot better at it than he is at being a "rasta".