link to wendy william show clip
bway wendy really gone too far now man....the test at the end of the video did the pregnant women
ok wen i was preggo i didn't have a big belly and i did not walk around stiff and act "pregnant" and siddung like sinting do mi back
i was still able to bend over like how B did and at 5 months wen i sat my belly probable look similar....wat do u guys think....
mi nah put it pass had fi fake di belly but mi nah go say a fake belly just bcus it look "squishy"
and cooh pan wendy to before she galang go get plastic surgery pan her hawse yeye den mek dem can look like human
bway wendy really gone too far now man....the test at the end of the video did the pregnant women

ok wen i was preggo i didn't have a big belly and i did not walk around stiff and act "pregnant" and siddung like sinting do mi back

i was still able to bend over like how B did and at 5 months wen i sat my belly probable look similar....wat do u guys think....
mi nah put it pass had fi fake di belly but mi nah go say a fake belly just bcus it look "squishy"
and cooh pan wendy to before she galang go get plastic surgery pan her hawse yeye den mek dem can look like human