Re: fly from Mobay to Kingston????
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">I think having someone ride with you who knows the way is the best option den
I doan know any jamaican man who will sit and let smaddy drive dem fi a 4 hr drive
but maybe you can negotiate dem drive to St Catherine and then after St Catherine you drive so you can learn the way </div></div>
and especially and farrin ooman driver
i have never driven with my brother so i don't know if he would be the annoying type dat keep on giving instructions....god can u imagine.....4 hrs of ....."slow dung round dat corner yah....blow yuh hawn.... go run dat big truck yah....alrite slow dung mek him pass...."
i don't take that very well mi get bex an ready fi pull over an tell dem fi drive. lol
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">I think having someone ride with you who knows the way is the best option den
I doan know any jamaican man who will sit and let smaddy drive dem fi a 4 hr drive
but maybe you can negotiate dem drive to St Catherine and then after St Catherine you drive so you can learn the way </div></div>
and especially and farrin ooman driver
i have never driven with my brother so i don't know if he would be the annoying type dat keep on giving instructions....god can u imagine.....4 hrs of ....."slow dung round dat corner yah....blow yuh hawn.... go run dat big truck yah....alrite slow dung mek him pass...."
i don't take that very well mi get bex an ready fi pull over an tell dem fi drive. lol
for wanting to put me on di blinking bus
but come to think of it....