??
.. "you felt that?"
Re: .. "you felt that?"
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">
a cali u deh? i hope
lol! no not a earthquake..
was curious to know what the words 'you felt that' brings to mind..
1. Earthquake
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: xKs</div><div class="ubbcode-body">1. Earthquake </div></div>
me really paro den to raa, caaa dats all me can tink of yaa rite now
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: xKs</div><div class="ubbcode-body">1. Earthquake </div></div>
me really paro den to raa, caaa dats all me can tink of yaa rite now
u good iya, not that parro.. if you were, den 'you felt that' should emit notion of another 'terror" attack
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">duppy chill </div></div>
larks, dat use to friten ppl, raaa, mek u a walk a road late a night, and it dark and go say dat,
wooooeeeee
richy, u too bad,
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: xKs</div><div class="ubbcode-body">
u good iya, not that parro.. if you were, den 'you felt that' should emit notion of another 'terror" attack </div></div>
dat a tru to, sasscrise,
anyhow "Your felt that??!!" was the words I heard out of a surgeons mouth this morning as he applied stiches inside mi mouth..
Suh missa surgeon mussi did stingy pon the cocaine or whatever dem use fi freeze the mouth cause a felt every last stitch..
When the pain became unbearable, mi guh flinch..
him see mi flinch, hear him "You felt that??!!"
Me: "huhuh!"
Him: "thats strange... ok, soon finish"
.. and him continue ..
Now wid mi mouth partially wired shet, hear him ask mi "You ok?"
a couldnt talk, but a give him wan <span style="font-weight: bold">"man yuh ra--ss cleet!"</span> look..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: xKs</div><div class="ubbcode-body">anyhow "Your felt that??!!" was the words I heard out of a surgeons mouth this morning as he applied stiches inside mi mouth..
Suh missa surgeon mussi did stingy pon the cocaine or whatever dem use fi freeze the mouth cause a felt every last stitch..
When the pain became unbearable, mi guh flinch..
him see mi flinch, hear him "You felt that??!!"
Me: "huhuh!"
Him: "thats strange... ok, soon finish"
.. and him continue ..
Now wid mi mouth partially wired shet, hear him ask mi "You ok?"
a couldnt talk, but a give him wan <span style="font-weight: bold">"man yuh ra--ss cleet!"</span> look..
larks man, a dentist u a talk eno, fraid a dem like puss
hush yaa sah, it done now, dat a de wuss part, a when dem fe start, after it done me we ok, but before
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Ms Exced</div><div class="ubbcode-body">A who bax yu xKs </div></div>

xKs yuh a get new teet?
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_1FAbCzshoc"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/_1FAbCzshoc" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">yuh break your jaw? </div></div>
something like that..
(<span style="font-style: italic">but you should see the next guy's...hockey stick</span> )