Re: JLP Manifesto continues
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wahalla</div><div class="ubbcode-body">u pick up that professional black....
It is unfortunate I was hoping if the PNP lost they would have replaced the old guard of Portia, OMAR, Phillips, Knight...
I am hoping that Portia resigns before term much like golding.. and those old guard are by passed...
As a likkle girl mi go him wedding cause him married to mi modda fren n coworker dawta...if mi did know di future of dat dry foot UWEE graduate, mi know wat mi wudda do dat day...goes to show how anybody can do anything a yaad wid a golden tongue...but bak den dat crop of graduates did spell a future fi we as a nation n as a people...we neva know dat our own homegrown n taxes educated wudda tun rung n nyam out we yeye dem like di Colonials dem did a sing sankey pon...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wahalla</div><div class="ubbcode-body">u pick up that professional black....
It is unfortunate I was hoping if the PNP lost they would have replaced the old guard of Portia, OMAR, Phillips, Knight...
I am hoping that Portia resigns before term much like golding.. and those old guard are by passed...
As a likkle girl mi go him wedding cause him married to mi modda fren n coworker dawta...if mi did know di future of dat dry foot UWEE graduate, mi know wat mi wudda do dat day...goes to show how anybody can do anything a yaad wid a golden tongue...but bak den dat crop of graduates did spell a future fi we as a nation n as a people...we neva know dat our own homegrown n taxes educated wudda tun rung n nyam out we yeye dem like di Colonials dem did a sing sankey pon...