r u on FB...hope u r...mi want fi invite u to join a private group..dis one is really allowing people from di diffrant parties to engage in discussion..yeah man..mi did get invited to anodda one dat seh dem was dere to engage all discussion but dem disinvite me since mi neva echo all dem PNP rhetoric as fact...
plus fi some reason dem never believe dat me was who mi is...all now mi no know how mi is not who mi parents name me as...
cause on FB mi unda mi real name n all show mi picture...
...an how u can be having open discussion dat ongle bash one side...even a PNP Senator from deh did fren mi separately an den unfren me tru i guess i wasn't being partial
but den mi tink it was juss to see wat info she could glean but dere is none to glean...as mi tell har, mi know people from before dem did know dem did wan enta politrix....heh heh...but dis one is di bomb..yeah man..di post election discussion is on n the beauty is people a really discusss,not juss insult...true, u have some jokers and uhave some diehards buttttt the discussions r flowing....so mi wan fi trow u into the mix...so r u on FB
an to dose who tinking y she neva pm him...TG famous fi no allow pm...plus i do wat i do cause i can dweet...
plus fi some reason dem never believe dat me was who mi is...all now mi no know how mi is not who mi parents name me as...
cause on FB mi unda mi real name n all show mi picture...
...an how u can be having open discussion dat ongle bash one side...even a PNP Senator from deh did fren mi separately an den unfren me tru i guess i wasn't being partial
but den mi tink it was juss to see wat info she could glean but dere is none to glean...as mi tell har, mi know people from before dem did know dem did wan enta politrix....heh heh...but dis one is di bomb..yeah man..di post election discussion is on n the beauty is people a really discusss,not juss insult...true, u have some jokers and uhave some diehards buttttt the discussions r flowing....so mi wan fi trow u into the mix...so r u on FBan to dose who tinking y she neva pm him...TG famous fi no allow pm...plus i do wat i do cause i can dweet...