FULLY?..it look weird..not like it use to be. A whaa gwaaan papcawwwn? A who in charge a di place again?
HOW COME DI WEB SITE NEVAH SEEMS TO DOWNLOAD
Re: HOW COME DI WEB SITE NEVAH SEEMS TO DOWNLOAD
whappen BiggaView... long time I have not seen you. How is the wife and family?
A still X-man in charge... Yes, me too have trouble downloading the site... some times it nuh load at all.... just pon a slow mo.
maybe is the ads dem a slow dung the loading? I have adblock and no script so mi criss dem way dehIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BIGGAHVIEW.</div><div class="ubbcode-body">All is well...Anyone know what I have to do to ensure di whole website downloads? </div></div>
Pay re-entrance fees. It's anew ting now
In the past few weeks we have been having some issues with the server. Trying my hardest to solve them.Out of Many One People Online
http://www.jamaicans.com
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJah2</div><div class="ubbcode-body">jus re-entrance fee, well is how come mi haffee pay everytime mi come pan dis grasscyaat?
Cause yuh bun too much fiyah pan yah .. Wi have to rebuild everytime yuh set fiyah ..soh weh yuh expect?