Re: Seal & Heidi Klum Divorce
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tropicana</div><div class="ubbcode-body">I am truly sorry to hear about this. I thought "At last here is an example of a rock solid couple". I guess one knows. They both seem like really sincere and genuine people.
I felt the same way when things didn't work out between Peggy Lipton and Quincy Jones. </div></div>
Wow when Tropi approve of a Blond/Mandigo relationship yuh muss know seh dis hit hard
I am dissapointed to say the least.. but who knows. All I can say is, mi a wanda if some a dem people yah jealous when dem hear seh dem Hollywood counterparts a get divorce. Cause it look like di whole a dem a file wan behind wan aneda. As wan a dem feelings get hurt ovanight, dem a cawl lawya
It noh look like no meeting of the minds a come fi reason wid wan aneda.
Mi can get when a relationship too much fi bear an yuh want out but dem people all up inna wan aneda "package" one minute and di nex minute big headline seh dem a divorce Mi noh get it \o/
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tropicana</div><div class="ubbcode-body">I am truly sorry to hear about this. I thought "At last here is an example of a rock solid couple". I guess one knows. They both seem like really sincere and genuine people.
I felt the same way when things didn't work out between Peggy Lipton and Quincy Jones. </div></div>
Wow when Tropi approve of a Blond/Mandigo relationship yuh muss know seh dis hit hard

I am dissapointed to say the least.. but who knows. All I can say is, mi a wanda if some a dem people yah jealous when dem hear seh dem Hollywood counterparts a get divorce. Cause it look like di whole a dem a file wan behind wan aneda. As wan a dem feelings get hurt ovanight, dem a cawl lawya
It noh look like no meeting of the minds a come fi reason wid wan aneda. Mi can get when a relationship too much fi bear an yuh want out but dem people all up inna wan aneda "package" one minute and di nex minute big headline seh dem a divorce Mi noh get it \o/
All of these couples have gone over 10 years +
These others from diff sources

Di ovaly butta up mek im a look too suspicious
Notice how di audience silence? Can hear a pin drop.
for it look like sey a him a di only wan dat neva hear sey a him pakijj nummo shi did intrestid inna.