Re: Saturday
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">Tonx fi di lovely breakfass hopple pie
...mi seh what a set of ungrateful ppl in yah!
***even doah di plate waan likkle saltfish***

Mawning fambily!
Mi deh yah pan di grine. Dis is my last weekend working. If mi do go in it will be at my own leisure.
Kind of sad. I've really developed a bond with the clients and will miss them sorely. After work I have to run out to collect di kids and bring dem go a birthday party. Kicking back this evening and just watching Netflix and chilling. I feel like going dancing but all my girls are unavailable. Two pregnant and two out a town, and everybody else busy. Cho! Need a new set a friends. 
Anyway enjoy your day all!
(((Skelly)))
.........stay home and relax yourself
.........have a great day!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">Tonx fi di lovely breakfass hopple pie
***even doah di plate waan likkle saltfish***

Mawning fambily!
Mi deh yah pan di grine. Dis is my last weekend working. If mi do go in it will be at my own leisure.
Kind of sad. I've really developed a bond with the clients and will miss them sorely. After work I have to run out to collect di kids and bring dem go a birthday party. Kicking back this evening and just watching Netflix and chilling. I feel like going dancing but all my girls are unavailable. Two pregnant and two out a town, and everybody else busy. Cho! Need a new set a friends. 
Anyway enjoy your day all!
</div></div>(((Skelly)))
.........stay home and relax yourself
.........have a great day!

is wah kine a choopid word dis. Doan mek mi si it again
yuh a ear mi

You are a sweetheart for doing this