Re: oyinbo grandfaddar cuff fe blakk granddawtah
talk the ting yah
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">Unoo so full of it. I bet if it were the other way around and the little girl was with an abductor unoo same one <span style="font-weight: bold">would deh yah a bun fire pan di sed police if dem neyn do nutten, seh dem racist</span> cah if it was a likkle blonde hair blue eye girl dem wudda react. At least mi happy dem look out fi di likkle girl interest, though if dem had been more diligent dem wud have gone about it in a different manner.
An who waan bex mek dem tan deh bex cah mi a tawk up di tings dem. I and I have nothing further to say.... </div></div>
talk the ting yah

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">Unoo so full of it. I bet if it were the other way around and the little girl was with an abductor unoo same one <span style="font-weight: bold">would deh yah a bun fire pan di sed police if dem neyn do nutten, seh dem racist</span> cah if it was a likkle blonde hair blue eye girl dem wudda react. At least mi happy dem look out fi di likkle girl interest, though if dem had been more diligent dem wud have gone about it in a different manner.
An who waan bex mek dem tan deh bex cah mi a tawk up di tings dem. I and I have nothing further to say.... </div></div>