Tough to be Black or Latino
Re: Tough to be Black or Latino
yep....and this is nooo joke ting
my g/f says she is fraid fe send out her son, cause nypd might kill him, and or ruff him up, arrest him,
boy, we really have it hard,
but why dem haffe a do dis.....me know one likkle bredren who get inna trouble fe likkle herbs, and de youte likkle life cant even come back how much how much yrs after, his license is suspended, and is a bag a ish fe fix it, me all try and give up, no man,
u get wha de duck get, if u no cross ur tees or dot ur eyes~~
yes pappa, a so dem drop it
and we no mek it no easier either
(wid dem pants a drop below dem [censored], what the hell is that about.....a tell ppl fe kiss ur azzzzz) ???? dyaaaaaam choopid
but still, but u done know
The Sunday paper here in CT had the same story on the front of the cover.... apparently blacks and latinos get stopped more for petty infractions...latinos were most likely to be pulled over for broken tail light
Unoo nuh si pan di news seh wan big stink down in East Haven cah FBI bust some cops for targeting Latinos...ah well...
on the other hand...as a black female I have really gotten away with a lot....been stopped four times and never gotten a ticket...last stop was a warning and I had multiple infractions
yeah Skells, me did see it, my sister lives in Bloomfield, so me did hear bout,
a true u a talk, me no get stop, a de other day my daugter a remind me to put on my seatbelt, (i cant stand dem) anyway....something me did do, and a cop was right there, and u waan see she a look behind we if de cop did a go pull me over, me say chile, dem naa badda wid me, from dem see me, dem say cha a waste a time dat, caa dem know big old ooman like me, we have all me stuff in check, so me a waste a time to dem,