ENGAGED: Bobbi Kristina
Re: ENGAGED: Bobbi Kristina
she flighty flighty so would not be surprised she marry him
seh she have sense enough to mek a prenup
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tuff Gong</div><div class="ubbcode-body">Her ...brother? </div></div>
foster brother.. Whitney took him in and now he <span style="text-decoration: line-through">needs $$ </span> is in love and proposed to Bobbi ChristinaIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
Here's the Kiss
Around :30 - :35.
Multiple Choice:
a) friendly brother & sister kiss
b) they're foolin' with the papparazzi
c) they're knockin' boots
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tuff Gong</div><div class="ubbcode-body">Her ...brother? </div></div>
hey at least they keep the money in the familia...
and it could be worse...could be like some royal families back in the day where actual blood relation brother-sister could marry
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah_yout</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tuff Gong</div><div class="ubbcode-body">Her ...brother? </div></div>
hey at least they keep the money in the familia...
and it could be worse...could be like some royal families back in the day where actual blood relation brother-sister could marry </div></div>
Yuh nuh? A dat meeda tink tuh.
Nuff peeple a gwaan like sey dem neva si bredda and sista (sometime a blood and sometime a Step brodda/sista) get tuhgedda. Dat a lang time ting.
Aldoe, mi nat saying it is rite.
no juss wah day here him dida tell reporta seh dem a juss "fren" and him was being supportive in dis time of loss
nuhbaddy nuffi get engaged while dem a grieve
but the jaded me seh har publicist/manager inna har ear a tell har fi ride dis one as long as possible. so while di world still gi a dam she a guh keep harself inna di spotlight
that's a nice likkel house dung deh dem have