few tings i am able to do wid it..so mi a look fi expand mi use...mi read, play games...wat else is dere fi do???????
wat do u use di internet to do...i is bored wid di
Re: wat do u use di internet to do...i is bored wid di
You have a camera?
Go out and try to capture some creative images then download them and manipulate them with one of the many free versions of software out there that can mesmerize you for hours on end.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">few tings i am able to do wid it..so mi a look fi expand mi use...mi read, play games...wat else is dere fi do??????? </div></div>
the #1 ting on the internet is:
PORN
Very handy if yuh travel alot, or don't
How bout:
Pay bills?
Duh som research of man tings?
Record programs remotely
Monitor yuh house security cameras wen yuh away.
Mek free phone calls.
Stop mail wen mi travel.
Keep in touch wid di remote families an friends.
Wuk pan projects wid community organizations, and di jab while mi away.
Ketch up pan di news all ova di world.
Track investments non matter whe yuh deh.
Buy stuff cheaper online.
Track package delivery down witin couple hour timing.
Conference calling.
Well..., mi noh waa bi greedy, mi betta lef som fi smaddi else.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">few tings i am able to do wid it..so mi a look fi expand mi use...mi read, play games...wat else is dere fi do??????? </div></div>
PORN
I wonder what kind of shape internet service provider companies such as Verizon, AT&T, Bell etc... would be in without porn?
It's like having a dirty, creepy, filthy uncle living in the basement but you ignore his ways because he pays the bills.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">few tings i am able to do wid it..so mi a look fi expand mi use...mi read, play games...wat else is dere fi do??????? </div></div>
PORN
Ohhhh Uganda ting
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJah2</div><div class="ubbcode-body">
Ohhhh Uganda ting</div></div>
uganda only good for youtube at workWhen its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
Tek a course
Spy pon di neighbours
Plan chrip to JA
Learn how to build a <span style="text-decoration: line-through">bomb</span> bird house
Set up a fake profile on a dating site and play mind games with people
I had a friend that says it is a great way to study people especially their friend on facebook..dwlOut of Many One People Online
http://www.jamaicans.com