and aneddah one blaming himself
so P was lived at the same apartment complex as S. dem is both indians and all hang out along with other indians on the team. P moved to another team a year or so ago. him have a wife and 3 and 1 yr old. S have a wife and 1 year old.
Friday S ask P fi help him move from one apartment downstairs to one upstairs. P help wid boxes and stuff. from what mi hear it wasn't a whole lot.
but later him have heart attack and dead
. him was cremated same time and dem have service sunday.
S a blame himself. him nuh come work all week, send email seh him naw do too well. management check pon him. di one weh slip and tell mi him love mi when mi was in hospital sed he went and checked on him and they both had a good cry
mi feel sorry fi S and fi P wife who is a stay at home mom. mi hoping he had life insurance suh dem nuh haffi batta batta
and mi nuh know har immigration status.
is like a heavy cloud over the team. we joked that we may need group therapy.
mi doc seh u can go ask fi a cardiac artery calcification scan fi check if u heart alright. i think i will do one
so P was lived at the same apartment complex as S. dem is both indians and all hang out along with other indians on the team. P moved to another team a year or so ago. him have a wife and 3 and 1 yr old. S have a wife and 1 year old.
Friday S ask P fi help him move from one apartment downstairs to one upstairs. P help wid boxes and stuff. from what mi hear it wasn't a whole lot.
but later him have heart attack and dead

S a blame himself. him nuh come work all week, send email seh him naw do too well. management check pon him. di one weh slip and tell mi him love mi when mi was in hospital sed he went and checked on him and they both had a good cry

mi feel sorry fi S and fi P wife who is a stay at home mom. mi hoping he had life insurance suh dem nuh haffi batta batta

is like a heavy cloud over the team. we joked that we may need group therapy.
mi doc seh u can go ask fi a cardiac artery calcification scan fi check if u heart alright. i think i will do one