Re: "I Love Fidel Castro"
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJah2</div><div class="ubbcode-body">Milo yuh si how de ting weh a gwaan in south america how dem all upset how canada an america won't lowe cuba inna de ting?
Dem show all get some backbone an tell obama and harper fi galang a dem yaad until dem all ppl de same. </div></div>
Yes dahJah mi si it. Nice to see them call out the U.S. and Canada for a ridiculous policy.
I am more ashamed of Harper because Canada have enough money invested in Cuba in things like mining, manufacturing and tourism but Harper has to stick with Obama on this particular issue in order not to embarrass the Americans by leaving them as the only ones who want to continue this foolishness.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJah2</div><div class="ubbcode-body">Milo yuh si how de ting weh a gwaan in south america how dem all upset how canada an america won't lowe cuba inna de ting?
Dem show all get some backbone an tell obama and harper fi galang a dem yaad until dem all ppl de same. </div></div>
Yes dahJah mi si it. Nice to see them call out the U.S. and Canada for a ridiculous policy.
I am more ashamed of Harper because Canada have enough money invested in Cuba in things like mining, manufacturing and tourism but Harper has to stick with Obama on this particular issue in order not to embarrass the Americans by leaving them as the only ones who want to continue this foolishness.